Despre Pro Turism Herculane

Pro Turism Herculane suntem noi – cei ce iubim acest loc, tineri, ambițioși, motivați.

Atașați iremediabil de Herculane, credem în el, îi iubim istoria, dar mai presus de toate, îi vedem potențialul. Credem că fiecare trebuie să își aducă aportul, să se implice și să pună – fie și cea mai mică piatră – la temelia dezvoltării acestui loc.

Pro Turism Herculane nu înseamnă numai comunitatea celor ce locuiesc aici, pentru că Herculane nu este numai al nostru. Apele termale, frumusețea zonei și miracolul naturii nu ne-am propus să le păstrăm doar pentru noi, sunt ale tuturor iar scopul nostru este să le promovăm, pentru că ele merită să fie cunoscute, apreciate și valorificate.

În momentul în care oameni care au simțit la unison s-au întâlnit, a luat naștere în martie 2014, Asociația Pro Turism Herculane. Din acel moment, studenți, voluntari, oamenii din diferite domenii, ne-am pregătit pentru un drum lung, ne-am dedicat toate resursele și am ales să facem din stațiune un scop. Numărul mare de proiecte pe care am reușit să le demarăm și rezultatele obținute ne motivează să mergem mai departe. Ne place lucrul în echipă și știm că doar împreună putem produce o schimbare reală. Suntem deschiși să ascultăm inițiative, proiecte, propuneri sau păreri, suntem pregătiți să le susținem, să ne implicăm. Suntem entuziaști și dedicați știind că tot ceea ce facem este pentru Herculane și că fiecare proiect ne aduce mai aproape de scopul nostru.

Băile Herculane trebuie să renască din datoria morală față de natură!