De ce sunt conferințele "Întoarcerea la apă" atât de importante pentru noi?


Probabil de cele mai multe ori cât ați vorbit cu membrii ai echipei noastre ați auzit despre conferințele "Întoarcerea la apă" sau "Băile Herculane mai mult decât apă". Poate vă întrebați de ce sunt atât de importante pentru noi și apar mereu în orice discuție.

Momentul conferinței este pentru noi ca acel moment în care se strânge familia, atunci când ne adunăm din toate colțurile țării sub același scop, momentul în care Ambasadorii vin acasă, când Herculane este subiectul central și evoluția sa prioritară, atunci când facem ceva ce ne place și împărțim asta cu prieteni.

În fiecare an, pe lângă prietenii vechi, găzduim mereu fețe noi și trăim de fiecare dată cu ei momentul în care descoperă Herculane pentru prima dată. Această ediție ne aduce la aproximativ 1000 de invitați. Oameni ce au văzut, învățat și gustat alături de noi din ce înseamnă Herculane. Și în mod spectaculos, de fiecare dată trăim asta cu același entuziasm.

Mai mult, conferința o să rămână pentru totdeauna primul nostru proiect, prima noastră idee și primul pas pe care l-am făcut pentru Herculane. Rămâne evenimentul pentru care la prima ediție am dat peste 100 de telefoane către invitați iar astăzi are o largă participare internațională, proiectul căruia i-am dedicat multe zile și nopți de pregătire.

Ne face și astăzi aceeași plăcere de asculta și a spune povești despre Herculane, ne fascinează în fiecare zi istoria sa cu împărați și prințese, cu zei și legende, comori ale naturii și comori ascunse. Ne întrebăm cum poate cineva vreodată să nu prețuiască o istorie vie, să nu-i vadă potențialul și pur și simplu… cum să nu-l iubească?

Dar cel mai important, conferințele noastre sunt nu numai despre povești, administrație sau proiecte cât sunt despre oameni. Acei oameni care fac Herculane să prindă viață, aceia care sunt la sute de km de el dar sunt mereu implicați într-un proiect legat de el, oamenii care spun poveștile mai departe și mai ales oamenii care scriu poveștile. Iar ei sunt importanți pentru noi.

Din aceste motive sunt conferințele importante pentru noi. Pentru că în spatele lor stau proiecte frumoase, luni de pregătiri alături de prieteni și colegi iar fiecare ediție este o nouă reușită. Și mai ales că fiecare ediție știm că înseamnă încă un pas înainte pentru orașul pe care îl iubim.

- by Laura Pătru